Hoofdgerechten

Voor het bestellen van een of meerdere van de hoofdgerechten, neem contact met ons op.
Curry van zeeduivel met koriander en kruiden tagliatelle.
€ 18,15 p.p.

Op de huid gebakken kabeljauw met rode bietjes risotto en een klassieke vissaus.
€ 17,95 p.p.

Tamme eendenborst filet met een paddestoelen melange en een vanille-portjus.
€ 20,35 p.p.

Parelhoenderfilet uit de oven ingepakt met fillodeeg, spek en duxelle van champignons.
€ 18,15 p.p.

Trio van lamsvlees, knoflook, salie en tijm.
€ 19,95 p.p.

Roerbak ossenhaas met paprika, uitjes, sjalotjes, bacon en knoflooksaus.
€ 23,85 p.p.

Trilogie van parelhoender, lamsfilet en varkenshaas ieder op zijn eigen manier bereid.
€ 19,25 p.p.

Rosé gebraden kalfs rib-eye met rodewijnsaus op een bedje van gestoofde aubergines en paddestoelen.
€ 20,90 p.p.